top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAlchemilla Houten

Hoe gaat het met Alchemilla?

Bijgewerkt op: 28 mei 2021

Alchemilla is blijven zingen. In maart was het eerst even stil… wat nu? We hebben een aantal repetities online via Zoom gedaan. In juni hebben we daarnaast met de stemgroepen geoefend in de tuin van één van de koorleden. We konden in deze ruime tuin de Corona regels goed naleven en het was heerlijk om weer eens met anderen samen te zingen.


Na de zomer hebben we een ruime oefenzaal gevonden met goede ventilatie, in het mooie theater Aan de Slinger. 26 augustus was de eerste repetitie van het nieuwe jaar, met twee halve groepen in de ruime goed geventileerde zaal. De thuisblijvers konden via YouTube meeluisteren en -zingen.

Na de persconferentie van 14 oktober hebben we besloten om vier weken niet samen te komen, om de sociale contacten te beperken. Hopelijk kunnen we in november weer starten, want we zijn heel gelukkig met de zalen in het theater Aan de Slinger.


Naast de repetities in de JTS zaal hebben we de geweldige afspraak kunnen maken om eenmaal in de maand in de grote zaal te repeteren met het hele koor. Met plek op het balkon voor wie voorzichtig moet zijn voor zichzelf of een naaste. Het blijft behelpen, door de grote afstand tot elkaar, maar het was fijn om weer met de hele groep te zingen.


Ons optreden in het theater, dat gepland stond op 21 maart 2021, moeten we helaas een jaar verzetten. We zoeken wel naar leuke alternatieven voor het voorjaar van 2021.

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page