top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAlchemilla Houten

Hoe gaat het met Alchemilla

In 2022 konden we gelukkig weer samen repeteren, wel de eerste maanden met gepaste afstand van 1,5 meter en met een CO2-meter in de ruimte. Dat was een heel gepuzzel, maar het was zoveel fijner dan per Zoom op de computer.


In maart mochten we voor de eerste keer na corona-tijd optreden. Zonder regie, maar de bewoners van het Verzorgingshuis het Haltnahuis in Houten waren zo enthousiast dat ze ons voor een tweede optreden terugvroegen in november 2022. In oktober traden we op voor Verzorgingshuis de Wartburg in Utrecht.

Verder stond het jaar in het teken van de voorbereidingen voor ons grote optreden op 8 oktober in de Wiese in Schalkwijk met als titel: Voor Elkaar? We repeteerden hiervoor ook in de zomervakantie, maar dan buiten op de ruime locatie van koorlid Dorien.

Vanwege ons 8e lustrum (40 jaar!) hadden we eind juli op de zomeravond een zangworkshop en eind augustus een ukelele workshop, nadat we de ochtend hadden besteed aan regie.

Tot onze blijdschap werden onze twee optredens op 8 oktober heel goed bezocht en waren de reacties erg positief. Het was ook de eerste maal dat we in onze mooie kleurige kleding mochten optreden.


Na de activiteitenmarkt begin september in Houten zijn er meerdere vrouwen komen kijken bij ons koor en nu zijn we drie vrouw sterker! We zijn er trots op dat ons koor goed door de zware corona-tijd is gekomen en dat we met veel plezier verder kunnen gaan. Wij sluiten dit jaar af met een traditiegetrouwe kerstviering bij één van de leden thuis.37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page