top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAlchemilla Houten

Alchemilla 35 jaar veelzijdig 19-11-2017

Op zondagmiddag 19 november 2017 vierde Alchemilla haar 35-jarig bestaan in de foyer van Theater aan de Slinger. Dit was een spannende en uitdagende locatie, maar het pakte verrassend goed uit. En er blijken heel wat stoelen neergezet te kunnen worden in de foyer, al was de opkomst zo groot dat er zelfs gasten op de trappen zaten!

Erg leuk was het ook dat veel oud-leden dit 35-jarig bestaan met ons hebben meegevierd. En er zijn die middag heel wat oude Alchemilla-ervaringen uitgewisseld! Zelfs de oprichtster van Alchemilla, Josee Goes, was aanwezig en werd welkom geheten met een welgemeend applaus.Your friend

Het programma werd nu eens niet alleen ingevuld door het Alchemilla-koor zelf, maar bestond uit een gevarieerde combinatie van optredens.

Na een geanimeerde pauze, met zelfgebakken taart, traden diverse (oud)leden voor ons op. Er was een stukje klassieke zang van Wilhelmien Fieggen, het kwartet ERTS en de groep Alles voor de buurvrouw. Onze eigen Mirjam van Staa deed een one-woman act met “Lijflied”. Het bestuur had een verrassingsoptreden met “All that Jazz”, begeleid door Dick Vlot.


Sing along

De middag eindigde met een Sing along, waarbij alle koorleden en gasten konden genieten van het samen zingen van the Rose, Something inside so strong en Thank you for the music. Onder inspirerende begeleiding van onze dirigente Lisette.

Al met al een zeer geslaagde en hartverwarmende middag! Op naar de volgende 35 jaar!

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page