top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAlchemilla Houten

Gluren bij de buren 2019 in de Krachtfabriek

Bijgewerkt op: 22 dec. 2019

Op zondag 6 oktober hebben we opgetreden in de Krachtfabriek, een ontmoetingsplaats voor Houtenaren, die opnieuw op weg zijn naar werk. Ondanks de regen werden onze optredens goed bezocht; het oude schoolgebouw was sfeervol en de Krachtfabriek bood ons inspiratie tot een mooi optreden. Drie keer maar liefst.

We hebben een nieuwe medley gepresenteerd bestaande uit verschillende liedjes van Herman van Veen. De Elektrieke Deken van Annie M.G. Smidt en Houten Hart van De Poema's vulden het Nederlandse repertoire mooi aan. Gepassioneerd brachten we Hijo de la Luna -kind van de maan- na een start met de moderne klassieker Skyfall van Adéle. Zo startten we met twee indringende dreigende nummers, en eindigden we met de lichte Nederlandse muziek van na de oorlog.


Dit jaar staat in het teken van 75 jaar vrijheid. We zijn nog zoekende naar geschikt repertoire, waarmee we in het voorjaar van 2020 hopen bij te dragen aan de festiviteiten in Houten. Zoals onze voorzitter in haar openingswoord zei: “Laten we onze vrijheid waarderen en daar elke dag aan bijdragen door respectvol met elkaar om te gaan“. Te beginnen in Houten en in de Krachtfabriek.35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page